Ibrahim Bozhiqi

Heroi i Qafës Emrin e Të Cilit e Mban Shkolla Jonë. Shkolla Ibrahim Bozhiqi, Një Shkollë Miqësore për të Gjithë!

staf

Njoftimet e fundit

RIKTHIMI NE SHKOLLE ME MASA MBROJTESE

Shkolla filloi sipas udhezimeve perkatese te Ministrise Arsimit Sportit dhe Rinise. Mesuesit qe u angazhuan jane: Drejtori i

Java Olimpike

Ky eshte njoftimi 3

Biblioteka - Promovim