Shkolla filloi sipas udhezimeve perkatese te Ministrise Arsimit Sportit dhe Rinise. Mesuesit qe u angazhuan jane: Drejtori i shkolles, Alfred Ҫekja, Mesuesi i Matematikes, Azem Qosja, Mesuesja e Gjuhes dhe Letersise Shqipe, Xhevrije Shguni, Mesuesi i Histori-Gjeografise, Mina Ҫerjepi si dhe mesuesja provizore e GJuhes se Huaj Anglisht, Merita Bajrami. JU UROJME SUKSESE MATURANTEVE NE PROVIMET E MATURES!

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required